Előfizetői tartalom

Most eldőlhet, hogy végül mi lesz az EU történelmi gigacsomagjának a sorsa

Portfolio
A héten Magyarországon a szokásos kötvényaukciók és MNB-s tenderek mellett érkeznek az építőipar májusi adatai, amiután megismerhetjük a koronavírus szektorra gyakorolt hatását. A világgazdaságban mozgalmasabb lesz a hét: az EU vezetői pénteken vitáznak az újjépítési alapról, de előtte még érkeznek a héten GDP adatok Kínából, és lesz egy EKB-kamatdöntő ülés is.

Viszonylag nyugodt lesz a hét magyar szempontból, hétfőn csak az MNB szokásos devizaswap-tenderére érdemes figyelni, de az egyéb eszközök megalkotása óta már ennek sincs olyan nagy jelentősége, mint a válság előtt. Kedden az ipar felülvizsgált adatait ismerjük meg, ezen kívül a szokásos módon lesz három hónapos diszkontkincstárjegy-aukció is. Szerdán az MNB közli a május...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés