Előfizetői tartalom

Nem csillapodik a járvány a környékünkön, íme a látványos ábrák

Portfolio
Az osztrák, a szerb, a horvát, az ukrán és a román koronavírusos napi esetszámok továbbra is nyugtalanítóan magasak, sőt egyes esetekben emelkednek, így továbbra is fokozott az esélye annak, hogy a külföldiek, vagy a külföldre látogató magyarok „behurcolják” magukkal a fertőzést – derül ki a szerdai adatok alapján készített gyors körképünkből. Közben a magyar kormány friss rendeletével módosított a beutazási szabályokon, igyekszik földrajzi térségenként még inkább differenciálni, hogy mely országok mely térségei kaphatnak zöld jelzést és így szabadon be lehessen utazni. Ennek ellenőrzése azonban a magyar határon nagy kérdéseket vet fel, így a „behurcolási veszély” továbbra is magas.

Világszerte tovább gyorsult a koronavírus-járvány terjedése, a John Hopkins Egyetem adatbázisa szerint 231 ezerrel 13,5 millió fölé nőtt a betegséget igazoltan elkapó emberek száma, ez napi rekord és így a 7 napos mozgóátlag is tovább emelkedett. A halálos áldozatok száma már sajnos 583 ezer felett jár, miközben örvendetes, hogy a gyógyultaké 7,53 milliónál jár. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés