Előfizetői tartalom

Hazugság, hogy a szabadpiac mindenkinek egészségügyi ellátást ad

MTI
Törésponthoz érkezett a világ az emberek közötti egyenlőtlenségek miatt, ezek és a koronavírus-járvány együtt váltotta ki az Egyesült Államokból kiinduló, rasszizmusellenes tömegtüntetéseket - jelentette ki António Guterres ENSZ-főtitkár abban a szombati előadásában, amelyet a Nelson Mandela Alapítvány felkérésére tartott.

Az alapítvány minden évben felkér egy jelentős személyiséget, hogy tartson előadást fontos társadalmi kérdésekről. Az előadást legtöbbször a néhai Nobel-békedíjas dél-afrikai államférfi születése napja környékén tartják meg. Guterres ezúttal nem a Dél-afrikai Köztársaságban, hanem online közvetítés keretében beszélt. "A Covid-19-et egy röntgenfelvételhez hasonlítják...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés