Előfizetői tartalom

Koronavírus: ismét tíz alatt az új esetek száma Magyarországon

Portfolio
6 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4339 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma - írják a tájékoztató portálon. Nincs újabb elhunyt, így az elhunytak száma változatlanul 596 fő, 3232-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 511 fő. Az aktív fertőzöttek 36%-a, az elhunytak 60%-a, a gyógyultak 45%-a budapesti. 83 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 5-en vannak lélegeztetőgépen. Hat megyében találtak 1-1 új esetet, egy megyében pedig átsorolás történt.

Hat újabb esetet találtak az elmúlt 24 órában Magyarországon, ezzel az előző napokban látott relatíve magas (egy heti átlagnál magasabb) számnál ismét alacsonyabb új esetszámot láthatunk. Nem szabad viszont elfelejteni, hogy hétvégén általában kevesebb tesztet végeznek, így kevesebb esetet is találnak. A halálozások számában láthatunk csökkenést továbbra is,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés