Előfizetői tartalom

Bréking: elektromos Mercedesek gyártása indult Kecskeméten

Csak úgy záporoztak kedden a fontos bejelentések Kecskeméten: kiderült, hogy Magyarországon elsőként a Mercedes-Benz gyárt majd konnektorról tölthető plug-in hibrid modelleket, a CLA 250 e Coupét és a CLA 250 e Shooting Brake-et. Christian Wolff, a kecskeméti Mercedes-gyár igazgatója pedig jelezte, augusztus 1-től ismét három műszakban termel majd a hazai üzem, és ha mindez nem lett volna éppen elég, kijelentette azt is, hogy még az idén megkezdődik a Mercedes-Benz A-osztály plug-in hibrid változatának hazai gyártása.

A Mercedes-Benz folyamatosan bővíti a plug-in hibrid hajtással rendelkező EQ Power kínálatát. Ezzel kapcsolatban a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary fontos bejelentést tett kedden: újabb mérföldkőhöz érkezett a kecskeméti Mercedes-gyár, a vállalat ugyanis elkezdte a CLA 250 e Coupé és a CLA 250 e Shooting Brake Plug-in hibrid modellek gyártását. Mindkét modell kizárólag...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés