Előfizetői tartalom

Szinte biztos, hogy augusztus közepétől sem engedélyezik az 500 főnél nagyobb zenés rendezvényeket (korrekció)

Portfolio
A kormány csak a jövő héten dönt arról, hogy augusztus 15-től lehet-e 500 főnél nagyobb szabadtéri zenés rendezvényt tartani, azonban komoly meglepetés lenne, ha engedélyeznék ezt. A HVG úgy értesült, hogy a kormány elé kerülő előterjesztés a tiltás fenntartásáról szól, de erre lehet következtetni kormányzati politikusok korábbi nyilatkozataiból is.

Korrekció: cikkünk előző verziójában tévesen írtuk azt, hogy minden 500 főnél nagyobb szabadtéri rendezvény tiltott lehet augusztus 15. után. Az igazság az, hogy jelenleg is (a veszélyhelyzet júniusi végét követően) lehet tartani 500 főnél nagyobb rendezvényeket, pl. konferenciákat, a zenés és táncos rendezvényekre vonatkozóan állapított meg egyedi szabályt a kormány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés