Előfizetői tartalom

Tömegesen hagyják el a holland turisták Horvátországot

MTI
Tömegesen hagyják el a holland turisták Horvátországot, valamint mondják le előfoglalásaikat, miután Hollandia néhány napja úgynevezett narancssárga listára tette az országot, azaz nem ajánlja az odautazást, az onnan hazatérők számára pedig 14 napos karantént rendel el - írta az N1 horvát hírcsatorna pénteken.

Tömegesen hagyják el a holland turisták Horvátországot, valamint mondják le előfoglalásaikat, miután Hollandia néhány napja úgynevezett narancssárga listára tette az országot, azaz nem ajánlja az odautazást, az onnan hazatérők számára pedig 14 napos karantént rendel el - írta az N1 horvát hírcsatorna pénteken. Davor Bozinovic horvát belügyminiszter a sajtónak úgy nyilatkozott:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés