Előfizetői tartalom

Elszabadult a vírus Ukrajnában

MTI
Továbbra sem lassul a koronavírus-fertőzés terjedés Ukrajnában: egymást követően harmadik napja regisztráltak kilencszáznál több új beteget, vasárnapra az azonosított fertőzöttek száma már megközelítette a 65 ezret - derült ki az ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (RNBO) által közétett adatokból, amelyeket az egészségügyi minisztérium is megerősített.

Az igazolt fertőzöttek száma az elmúlt nap alatt 920 új esettel 64 849-ra nőtt, a halálos áldozatoké pedig újabb 15-tel 1605-re. Eddig 35 807-en gyógyultak meg, közülük 310-en az elmúlt napban. Az aktív betegek száma 27 437-re emelkedett. Szombatra a rekordot megközelítő, 1106 új fertőzöttet jegyeztek fel az országban, péntekre pedig 972-t. Ukrajnában a járvány kitörése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés