Előfizetői tartalom

Elon Musk trükkös üzenete a riválisainak: kész átadni a Tesla legmenőbb megoldásait

Portfolio
Elon Musk kijelentette, kész átadni riválisainak a legmenőbb megoldásaikat annak érdekében, hogy segítse őket az elektromosautó-gyártásban. Elképzelése szerint a jövőben a Tesla hajtásláncát, akkumulátorát és önvezető rendszerét is használhatnák más autógyártók, természetesen jelentős összegekért cserébe. Egy ilyen felállás nagyon nehéz helyzetbe hozná azokat, akik élnének a lehetőséggel.

Az elmúlt időszakban több vezető autógyártó menedzsere is elismerte, jelentős lemaradásban vannak fontos területeken a Tesla mögött, közéjük tartozott Herbert Diess, a Volkswagen csoport vezére is. Legutóbb szintén a német cégcsoport egyik vezetője, Markus Duesmann beszélt arról egy interjúban, hogy az amerikaiaknak jelentős technológiai előnye van több területen. Az egyik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés