Előfizetői tartalom

5 pontban fogalmazta meg a Sziget cégvezetője, hogy lehetne megmenteni a magyar zeneipart

Portfolio
Nem érzi átgondolt javaslatnak a zeneipar 5,3 milliárd forintos, „garázskoncertes” támogatását Kádár Tamás, a Sziget Kulturális Menedzser Iroda cégvezetője. A szakember öt pontot fogalmazott meg a Facebookon, mellyel szerinte sokkal hatékonyabban lehetne támogatni a korlátozások miatt válságba került élőzenei iparágat Magyarországon.

Kádár alapvetően egyetért azzal, hogy szükséges a koncertek, fesztiválok korlátozása, hiszen az ilyen eseményeken kontrollálhatatlan a koronavírus terjedése. A korlátozást még a járvány elején jelentette be a kormány, de sokan azt várták, hogy augusztus 15. után ez feloldásra kerül: Kapcsolódó cikkünk 2020. 07. 30. Koronavírus Magyarországon: döntött a kormány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés