Előfizetői tartalom

A brazil elnök felesége is koronavírusos lett

MTI
Pozitív lett a brazil elnök, Jair Bolsonaro feleségének  koronavírus-tesztje csütörtökön, öt nappal az után, hogy az államfő bejelentette, kigyógyult a vírus okozta Covid-19 betegségből. A brazil tájékoztatási minisztérium közlése szerint a first lady, Michelle Bolsonaro jól van, és a pozitív teszt után követni fogja az előírt protokollt - írja a dpa hírügynökség.

Jair Bolsonarónál július 7-én diagnosztizálták a fertőzést, és a múlt szombaton jelentette be, hogy negatív lett a koronavírus-tesztje. Bolsonaro több mint két hetet karanténban töltött az elnöki palotában. Szerdán 38 éves feleségével együtt részt vett egy rendezvényen, és mindketten védőmaszkot viseltek. Csütörtökön azonban Bolsonaro már védőmaszk nélkül jelent...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés