Előfizetői tartalom

Ellentmondó adatok jöttek az Egyesült Államok feldolgozóiparáról

MTI
Júliusban a vártnál kisebb mértékben ugyan, de nőtt az Egyesült Államok feldolgozóiparának a teljesítménye a londoni IHS Markit gazdaságkutató intézet beszerzésimenedzser-indexének a tanúsága szerint. A Markit felmérése alapján a feldolgozóipari beszerzésimenedzser-index (bmi) végleges júliusi értéke szezonális kiigazítással 50,9 pontra emelkedett az előző havi 49,8 pontról. A mutató előzetes becsléskor még 51,3 ponton állt..

A Markit feldolgozóipari bmi mutatója az Egyesült Államokban február óta júliusban emelkedett első alkalommal 50 pont fölé. Chris Williamson, a Markit vezető közgazdásza azonban azzal együtt is "aggasztóan gyengének" ítélte meg az Egyesült Államok feldolgozóiparának teljesítményét, hogy az év eleje óta első alkalommal fordult növekedésbe. A Markit véleménye szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés