Előfizetői tartalom

Van néhány biztató ábránk a koronavírus globális terjedéséről, de mutatunk pár ijesztőt is

Portfolio
Mivel a világ három nagy koronavírus-gócpont országából kettőben, az Egyesült Államokban és Brazíliában a hivatalos adatok szerint lassul a járvány terjedése, Indiában viszont gyorsul, így a globális járványgörbe kezd ellaposodni. Ez biztató hír, de közben sok kisebb gócnak számító országban még mindig gyors ütemű a terjedés, sőt például Japánban és a Fülöp-szigeteken ugrásszerű a növekedés és a környékünkön a lengyel, ukrán, román járványhelyzet sem nyugtató egyelőre. Néhány ábrával összefoglaljuk a világ főbb földrajzi egységeinek helyzetét.

A napi új koronavírusos esetszámok főleg a hétvége után nagyobb kilengéseket szoktak mutatni, és mivel eleve sok a bizonytalanság sok ország adatával kapcsolatban, célszerűbbnek látjuk továbbra is a tendenciákra koncentráló 7 napos mozgóátlagok ábráit bemutatni. Ezek azért is fontosak, mert indikációt adhatnak egyes országok esetén arra, hogy szükséges-e esetleg újból...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái