Előfizetői tartalom

Egyre több autós használja ezt az eszközt - Sokszor perdöntő szerepe lehet

Portfolio
Nagyon rákaptak a magyarok az autós kamerákra: tavaly április és idén március között 76 százalékkal több fogyott, mint egy évvel korábban. A daschcam-ek hasznosak tudnak lenni, ha valamilyen kétes szituációba keveredünk, ám a Magyar Biztosítók Szövetsége szerint azért nem olyan rossz a helyzet itthon, hogy kötelezővé kelljen tenni azokat - ellentétben például Ukrajnával. Kiderült az is, hogy miképpen használhatóak a sofőrök felvételei egy-egy kárrendezésnél, illetve megtudtuk, hogy kaphatunk-e kedvezményt például a kötelező biztosításból, ha vállaljuk, hogy használunk valamilyen menetrögzítőt.

Robbanásszerű növekedésnek indult az autós kamerák piaca: a 2019. április és 2020. március közötti időszakban Magyarországon 76 százalékkal több, összesen 18 ezer fedélzeti kamerát vásároltak az autósok az egy évvel korábbihoz képest a GfK friss adatai szerint.  A Pénzcentrum korábban már jogász segítségével járta körbe az autóskamerák helyzetét, most a Magyar...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái