Előfizetői tartalom

Feloldották a vízkorlátozást a Balatonnál, újra iható a csapvíz Siófokon

Portfolio
A vízmintavételi eredmények alapján megszűnt a baktériumszennyezettség a vezetékes ivóvízben, így a mai naptól azt újra forralás nélkül lehet fogyasztani Siófok Kiliti városrészében. A DRV Zrt. a szennyezés forrásának felderítését szolgáló rendkívüli vízmérő-leolvasások alkalmával eddig 3 illegális hálózatra táplálási helyet azonosított, de a hétvégén is folytatják az ellenőrzéseket - derül ki a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. közleményéből.

Mától a vezetékes ivóvíz ismét forralás nélkül alkalmas emberi fogyasztásra Siófok Kiliti városrészében. A vízellátó rendszer fertőtlenítését követően, az elmúlt napok vízmintavételi vizsgálatainak eredményei alapján a vízminőség helyreállt, ezért a csapvíz forralására a továbbiakban nincs szükség - derül ki a közleményből. A vízfogyasztásra vonatkozó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés