Előfizetői tartalom

A német ipar valósággal száguld ki a gödörből

Portfolio
A német ipari megrendelések számának növekedése júniusban csaknem kétszerese volt az elemzők által várt mennyiségnél, és az előző év azonos időszakához képest is alacsonyabb volt a visszaesés, mint amire számítani lehetett. A megrendelések vártnál pozitívabb alakulása a gyors kezdeti kilábalás csalhatatlan jelének tekinthető.

Meglepően jól alakultak a német ipari megrendelések júniusban, az előző év azonos időszakához képest 11,3%-os volt a visszaesés. Ugyan a két számjegyű csökkenés soknak tűnik, de májusban a megrendelések 29,3%-kal csökkentek 2019 májusához képest, és az elemzők júniusra is 34%-os visszaesést vártak. Májushoz képest a júniusi megrendelések valósággal kilőttek, 27,9%-os...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés