Előfizetői tartalom

Orbán Viktor: szupercsapatot küldünk a pápai gócponthoz

Portfolio
A pápai és a mezőkövesdi koronavírus-fertőzéseket egy szuperfertőző okozta, aki tudta magáról, hogy beteg, mégis emberek közé ment, és ez okozta a tömeges fertőzéseket, ezért egy új szupercsapatot küld a kormány az ilyen helyekre, amelyet rövidesen be is mutatnak majd a nyilvánosságnak – jelentette be a ma reggeli Kossuth Rádió interjúban Orbán Viktor. A miniszterelnök rámutatott, hogy négy szomszédos országot mondhatunk most biztonságosnak a koronavírus-fertőzöttek számában az utazások terén: Szlovákiát, Ausztriát, Szlovéniát és Horvátországot, így arra kérte az embereket, hogy lehetőleg ezekbe utazzanak, ne Ukrajnába, Romániába, Szerbiába.

2020. augusztus 07. 08:21 Átláthatatlan a magyar munkaügyi statisztikai rendszer Orbán Viktor a járvány miatt megszűnt munkahelyek témájában azt mondta: mindenféle kimutatásokat kap, amelyek a munkaerőpiaci helyzetet különböző megközelítésből mutatják be és ezeket egyszerűen...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái