Előfizetői tartalom

Idén is lesz közgazdász vándorgyűlés - csak máshogy

Portfolio
A koronavírus-járvány nemzetgazdasági hatásai és a kilábalás kihívásai több előadásban és kerekasztal-beszélgetésben is visszaköszönnek majd az 58. Közgazdász-vándorgyűlésen. A tanácskozást – a járvány okozta kockázatokat mérlegelve – 2020. szeptember 24–25-én a digitális térben, élő, internetes videóközvetítések formájában szervezi meg a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT). A konferencia előadásait bárki ingyenesen figyelemmel követheti majd a rendezvény honlapján.

Mindkét napon – csütörtökön és pénteken – délelőtt plenáris előadásokat követhetnek figyelemmel az érdeklődők a konferencia honlapján, délután pedig mindkét nap két-két interaktív, élő panelbeszélgetéssel folytatódik a program. A konferencia nyitó előadását Matolcsy György jegybankelnök tartja, míg a zárónap első előadója Varga Mihály pénzügyminiszter...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés