Előfizetői tartalom

Új fázisba léphet Magyarországon a koronavírus-fertőzés

MTI
|
Portfolio
Egyre inkább kimutatható a koronavírus örökítő anyaga a szennyvízben, a koronavírus-fertőzés hamarosan a közösségi terjedés fázisába léphet - mondta Pándics Tamás, a Nemzeti Népegészségügyi Központ főosztályvezetője az M1 aktuális csatornán szerda este. A szakértő ugyanakkor azt is hangoztatta egy másik műsorban szerdán, hogy pánikra semmi ok, a lakosság felelősségteljes magatartása és az önmérséklet viszont fontos.

Figyelmeztető jelek A vizsgálatokból arra lehet következtetni, hogy egyre több lesz a fertőzött, a növekedés mértéke viszont nagyban függ a lakosságtól - figyelmeztetett a szakember. Az NNK szakértője a hétfőn megjelent vizsgálati adatokra utalt ezzel. A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) által végzett szennyvízvizsgálatok ugyanis a 32. héten Budapesten és Debrecenben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés