Előfizetői tartalom

Koronavírus: Magyarország szomszédainál rekordon a napi esetszám

MTI
|
Portfolio
A világon eddig 20 553 702 ember fertőződött meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 748 416, a gyógyultaké pedig 12 770 518 a Johns Hopkins Egyetem csütörtök reggeli összesítése szerint. Az előzpő napihoz képest 277 ezerrel nőtt a világon a felderített koronavírusos esetek száma, ez magas szám, de nem számít rekordnak, volt már példa olyan napra is, amikor 280 ezer fertőzöttet találtak. A legnagyobb gócpont az Egyesült Államok, ahol közel 5,2 millió fertőzöttet tartanak nyilván, míg a második legtöbb eset Brazíliában (3,16 millió), a harmadik legtöbb Indiában van (közel 2,4 millió). A koronavírus-járványról szóló híreinket percről percre  ebben a cikkünkben gyűjtjük össze.

2020. augusztus 13. 22:56 Megosztás Kerülhet be Magyarországra orosz koronavírus-vakcina? Egyelőre csak orosz törzskönyve van a vakcinának, ezért az csak Oroszországban hozható forgalomba - írta a Népszava. Tovább a cikkhez ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés