Előfizetői tartalom

Harc a koronavírus ellen: fontos bejelentést tett a neves magyar kutató és csapata

Portfolio
Újabb mérföldkőhöz érkezett a Barabási Albert-László neves hálózatkutató, fizikus által vezetett kutatócsoport koronavírus-gyógyszerrel kapcsolatos munkája. A csapat ugyanis közzétette az eredményeit arra vonatkozóan, hogy melyek azok a már piacon lévő gyógyszerek, amelyek hatásosak lehetnek az új járvány megfékezése érdekében. Ez az új megközelítés alapvetően gyorsíthatja fel a koronavírus elleni gyógyszerfejlesztés folyamatát.

Örömteli Facebook-poszttal jelentkezett Barabási Albert-László. A világhírű magyar hálózatkutató ugyanis közzétette azt a kutatást, melyben csapatával azonosították a hálózatos orvostudomány segítségével azokat a gyógyszereket, amelyek potenciális jelöltek lehetnek a koronavírus ellen. Az elmúlt hónapokban a Portfolio is rendszeresen beszámolt a professzor és csapatának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés