Előfizetői tartalom

Koronavírus: háromhavi csúcson a magyar új fertőzöttek száma

Portfolio
A magyar koronavírus-járvány még mindig enyhének számít a világon, ugyanakkor az elmúlt 24 órában 45 új esetet regisztráltak, ami háromhavi csúcsnak számít. Ezzel 4813 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt két idős, krónikus beteg, ezzel az elhunytak száma 607 főre emelkedett, 3561-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 645 fő – közölte a kormányzati koronavírus-portál.

Közel háromhavi csúcsnak számít, hogy az előző 24 órában 45 új koronavírus-fertőzöttet találtak Magyarországon, legutóbb ennél magasabb új napi esetszámot május 16-án regisztráltak.  A koronavírus-járványban elhunytak száma továbbra is alacsonynak mondható a más országokban látottakhoz képest, a halálozások 7 napos mozgóátlaga 1 alatt van.  Nyolc megyében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés