Előfizetői tartalom

Koronavírus: elindult a második hullám a világban

Portfolio
Egy ideje már nem gyorsul a koronavírus járvány a világban, de naponta átlagosan továbbra is 250 ezer új fertőzöttet regisztrálnak, vagyis a globális járványgörbe alapján a csúcs közelében stagnál a napi esetszám. Azért nem látunk csökkenést, mert miközben a nagy gócokban összességében látszik  némi enyhülés, addig több országban újra felerősödtt a járvány. Különösen Európában figyelhető meg a második hullám érkezése.

A globális járványgörbe több hete stabil képet mutat, naponta átlagosan bő negyedmillió új fertőzöttet regisztrálnak a világban. A nagy gócpontok közel az Egyesült Államok helyzete tűnik a leginkább biztatónak: bár még a múlt héten is naponta átlagosan több mint 50 ezer új betegre bukkantak, a lassan csökkenő trend egyértelműen kirajzolódik.  Az Egyesült Államokban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés