Előfizetői tartalom

44 milliárd forintnyi támogatást kapnak az intézmények kutatási programjaikra - Íme a nyertesek

Portfolio
A napokban megszülettek a támogatói döntések a 2020. évi Tématerületi Kiválósági Program keretében és végül 27 tudományos intézmény – felsőoktatási intézmények és állami kutatóintézetek – 92 tématerületi kutatása kap támogatást a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból összesen 43,9 milliárd forint értékben – jelentette be csütörtökön Schanda Tamás.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára a tárca közleménye szerint hozzátette: a megújult program célja továbbra is az, hogy egyszerűsített formában támogassa az egyetemek és az állami kutatóintézmények hatékony kutatás-fejlesztési és innovációs szakmai munkáját. Amint az NKFIH oldalán található közlemény rámutat, a programnak az is célja, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés