Előfizetői tartalom

Koronavírus: viszonylag kevés beteget találtak az elmúlt 24 órában Magyarországon

Portfolio
24 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ez kevesebb, mint az előző hét nap átlaga. Elhunyt egy idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 609 fő, 3631-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 730 fő. Az aktív fertőzöttek 32%-a, az elhunytak 60%-a, a gyógyultak 43%-a budapesti. 60 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 6-an vannak lélegeztetőgépen. Az új fertőzöttek nagy többsége budapesti, vagy Pest megyében él.

A 24 új eset alacsonyabb, mint az előző hét nap mozgóátlaga (31), és kevesebb az augusztus 13-án látott 45-nél is, de a június-júliusi számoknál ez is magasabb. Egy-egy nap adatából még nem szabad messzemenő következtetést levonni, és továbbra is fontos, hogy az aktuális járványügyi szabályokat betartsuk. Az előző 24 órában 2479 tesztet végeztek el. Elhunyt egy idős...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés