Előfizetői tartalom

Kötelezővé kellene tenni a koronavírus-szűrést Magyarországon? Szavazz!

Portfolio
Lassan közeledik az ősz, nyitnak az iskolák, nagyobb létszámmal működnek majd az óvodák, bölcsődék, és visszatérnek a dolgozók a nyári utazásokból. Az aktív fertőzöttek száma azonban egyre emelkedik, így ismét felmerül a kérdés, teszteljék-e a munkahelyek dolgozóikat, bizonyos helyeken, ahol gócok alakulhatnak ki - például óvodákban, gyárakban -, legyen-e kötelező a rendszeres teszt. Egyes nagyvállalatok már kötelezővé tették a szűréseken való részvételt, máshol még nem történt ilyen lépés. A Pénzcentrum  arra kíváncsi, hajlandók lennének-e alávetni magukat rendszeres tesztnek a magyarok, illetve nyugodtabbak lennének-e, ha bizonyos munkakörben dolgozókat rendszeresen tesztelnének.

Sok szakértő abban látja a megoldást, hogy elkerüljük, vagy kevés fertőzöttel vészeljük át a koronavírus járvány második hullámát, ha rendszeresen és tömegesen tesztelik a lakosságot - vagy legalább bizonyos munkahelyeken, munkakörökben kötelező lenne a tesztelés adott időközönként. A Pénzcentrum most arra kíváncsi, hogy mi a véleménye a lakosságnak: szükség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés