Előfizetői tartalom

Orbán Viktor: szükség lesz újabb tiltó intézkedésekre a járvány miatt

Portfolio
A koronavírus-fertőzés behurcolása jelenti a legnagyobb veszélyt most Magyarországra, nagyobbat, mint eddig bármikor, és ezért szükség lehet szigorúbb határátlépési szabályokra - mondta Orbán Viktor kormányfő a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A kormány e heti ülésének is kiemelt napirendi pontja volt - mondta. Arra kéri a lakosságot, hogy a déli országokba szeptember elseje után ne foglaljanak utazást. Elmondta azt is, hogy szeptember közepén új növekedést támogató gazdaságpolitikai intézkedéscsomag jön.

Orbán Viktor szerint még nyaralás van, de a legfontosabb, hogy az iskolák meg tudják kezdeni a működést. A digitális oktatás szerinte sikeres, de ne gondoljuk, hogy ennek nincsenek árnyoldalai, mert ahogy ő fogalmazott: a diákok 10%-a eltűnt a rendszerből, és szerinte a tudásbeli különbséget növelte a digitális oktatás. "Ne tekintsünk a digitális oktatásra, hogy olyan jó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés