Előfizetői tartalom

Koronavírus: gyorsul a terjedés Európában, sok a nyaralásból hazatérő fertőzött

Portfolio
Már több, mint 22,9 millióember fertőződött meg világszerte a koronavírus-járványban a Johns Hopkins Egyetem szombat reggeli összesítése szerint. Egy nappal korábban még közel 22,7 fertőzöttet tartottak nyilván. Szakértők szerint a diagnosztizált esetek száma ugyanakkor nem tükrözi pontosan a valóságot, mert az egyes országokban többé-kevésbé korlátozott a tesztek száma és a nyilvántartás kritériumai is különböznek. A betegség továbbra is az Egyesült Államokat sújtja leginkább, ahol több, mint 5,6 millió fertőzött volt eddig, de Brazíliában is meghaladta a három és fél milliót a számuk. A környező országokban is romlik a helyzet, Horvátországban és Olaszországban egyaránt nagyon megugrott az új fertőzöttek száma, beszámolók szerint sokan betegen térnek haza a nyaralásból. Magyarországon 35 újabb fertőzöttett azonosítottak, ezzel 5133 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma.

2020. augusztus 22. 19:45 Megosztás Rég volt ilyen rossz a helyzet Olaszországban - Megugrott az új koronavírusosok száma Több mint ezer új koronavírus-fertőzést mutattak ki az elmúlt 24 órában  Olaszországban, utoljára május 12-én volt magasabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés