Előfizetői tartalom

A kirúgás határára került az uniós biztos a sorozatosan megsértett karanténszabályok miatt

Portfolio
Nemcsak Írországban sértette meg a koronavírus-járvány miatti karanténszabályokat és egészségügyi iránymutatásokat Phil Hogan, az Európai Bizottság kereskedelmi ügyekét felelős ír biztosa, hanem Brüsszelbe visszaérkezve is, sőt a Bizottság elnökének adott magyarázkodó leveléből is kihagyott információkat, így valójában a kirúgás határára került – írja ma reggeli hírlevelében a Politico. Sőt, Dublinban már Hogan lehetséges utódáról beszélnek, ami szintén arra utal, hogy a menesztése reálissá vált.

A minap már megírtuk, hogy Phil Hogan, illetve az ír mezőgazdasági miniszter múlt szerdán egy vesztegzár alá helyezett írországi területen részt vett egy vacsorán közel 80 fő társaságában, amivel több egészségügyi előírást is megsértettek (lezárt terület, csoportlétszám, ráadásul vezetés közben mobiltelefonált is Hogan, amikor megállították a rendőrök). Az ír...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés