Előfizetői tartalom

Új időszámítás kezdődött az autóiparban - Hatalmas lehetőség előtt Magyarország

A koronavírus-járvány okozta sokk után kezdenek magukhoz térni az autópiacok, a visszaépülés dinamikája viszont kontinensenként, országonként eltérő. A piaci kereslet volatilitása, az ebből eredő kiszámíthatatlanság pedig hatalmas kihívást jelent az iparági szereplők számára. A kialakult helyzetet tovább nehezíti a biztonságos munkakörülmények biztosítása, az új technológiákra történő átállás. Jó hír viszont, hogy a járvány hatására a hazai vállalatok pozíciója tovább erősödött az egyes cégcsoportokon belül, amely hatalmas lehetőséget jelent Magyarország számára. Ahhoz viszont, hogy ezt meg tudják ragadni az iparági szereplők, az állam további támogatására is szükség van. Többek között ezek derültek ki abból az exkluzív körinterjúból, amelyet a jövő szerdán megrendezésre kerülő Járműipar 2020 online konferencia résztvevőivel, Győri Imrével, Kis Istvánnal, Lőre Péterrel, Mesics Olíviával, Salgó Andrással és Urbán Lászlóval készített a Portfolio.

Járműipar: Új időszámítás, sokasodó kihívások Találkozzon, kérdezzen a magyar autóipar meghatározó vezetőitől, szakértőitől Ön is! Szerdán Járműipar 2020 online konferencia, ne maradjon le róla, már csak pár napig jelentkezhet: Információ és jelentkezés A koronavírus-járvány által okozott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés