Előfizetői tartalom

Ki az a nő, aki még Kim Dzsongunnál is brutálisabb diktátor lehet?

Portfolio
Ismét föléledtek a pletykák arról, hogy Kim Dzsongun kómában van és a nyilvános szereplései megrendezettek. Bár Észak-Korea mindent cáfol, az egyértelművé vált, hogy Kim Jodzsong, Kim Dzsongun húga sokkal több szerepet kapott az elmúlt hónapokban az ország irányításában, sőt, nagyon valószínű, hogy az elszigetelt ország diktátora húgát képzeli el utódjaként is, amint az öröklés kérdése aktuálissá válik. Egyes szakértők szerint Kim Jodzsong még elődjeinél is brutálisabb diktátor lehet, hiszen erőszakkal kell megerősítenie hatalmát az országon belül és reális nukleáris fenyegetést kell mutatnia a szomszédokkal szemben is, hogy a NATO békén hagyja. Íme 5 érdekes tény Kim Jodzsongról, Észak-Korea következő potenciális vezetőjéről.

Nem tudni, pontosan hány éves Kim Jodzsong Kim Dzsongil és a japán származású Ko Jonghi harmadik közös gyereke és a néhai észak-koreai diktátor ötödik gyermeke, közülük a legfiatalabb. Azt, hogy Kim Jodzsong pontosan mikor született, valószínűleg csak közvetlen családtagjai tudják, de nem kürtölték nyilvánosságra. Az Amerikai Egyesült Államok hivatalos szervei szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés