Előfizetői tartalom

Itt a magyarázat, miért kivételezett Magyarország a többi visegrádi országgal a teljes határzár ellenére

Portfolio
Egyetlen főbb oka lehet annak, hogy a mától a világ összes országára életbe lépő határzár ellenére miért kivételezett sebtében Magyarország a többi visegrádi országgal, azaz az ő turistáik miért léphetnek be mégis az ország területére egy negatív vírusteszttel az előre lefoglalt utazásaikhoz az emelkedő, illetve magas koronavírusos esetszámok mellett – derül ki rövid vizsgálatunkból.

Ez az ok pedig a szoros politikai szövetség, amelyre tekintettel a tegnapi bledi konferencián elfogadta a cseh kormányfő kérését Orbán Viktor magyar miniszterelnök, miszerint azok a cseh turisták, akik már lefoglalták szeptemberre Magyarországra az utazásukat, mégis bejöhessenek az emelkedő cseh járványgörbe ellenére. Ez tehát egy politikai döntés volt, amit a járványgörbe...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés