Előfizetői tartalom

Koronavírus: több budapesti iskolában is megjelent a fertőzés, 7 magyar nagyvárosban erősödhet a járvány

Portfolio
Míg világszerte 25,5 milliónál jár az igazoltan koronavírussal megfertőzöttek száma és 850 ezer közelében az elhunytaké, addig idehaza új időszámítás lépett hatályba mától, hiszen a visegrádi országokat kivéve teljes határzár kezdődött a járvány itthoni megfékezése érdekében. Ezt azonban diszkriminatívnak és ezért illegálisnak mondja az Európai Bizottság, így azonnali visszavonására szólított fel. Közben az itthoni iskolakezdés több budapesti intézményben nehezen ment, mert vagy a tanárok, vagy a diákok körében fertőzöttet találtak. A szennyvizet vizsgálva egyébként az ország 7 nagyvárosában a járvány erősödésére lehet számítani a következő napokban. A kedd reggeli közlés szerint egyébként 118 új fertőzöttről érkezett hír alacsony tesztelési szám mellett, a legtöbben Budapesten kapták el a betegséget. Friss híreink kedden percről-percre.

2020. szeptember 01. 21:35 Megosztás Bezártak egy V. kerületi bölcsődét Az V. kerületi polgármester elrendelte az Egyesített Bölcsődék Balaton utcai tagintézményének bezárását és fertőtlenítését, miután az egyik munkatárs koronavírus-tesztje...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés