Előfizetői tartalom

Ezért nő a vírus- és járványtagadók száma Magyarországon is

„Az agyunkat másodpercenként több mint 40 milliárd információ éri, amiből 40 az, ami tudatos. Ráadásul a döntéseink 90-95%-a érzelmi alapú, mégis a virológusok racionális érvekkel próbálják az embereket meggyőzni. Szemben az ellentáborral, amelynek tagjai tudatosan használják a meggyőzés eszközeit. Ezért nő a vírustagadók száma napról napra.” – hangsúlyozza Dr. Újszászi Bogár László meggyőzéstechnikai szakértő, a Budapesti Corvinus Egyetem oktatója a Portfolio-nak küldött vélemény cikkében. A magyar meggyőzéstechnikai kutató szerint a kommunikációs szakembereknek is fel kell venniük a harcot, nem csak a virológusoknak.

Számos magyar virológus hívta fel már a figyelmet arra, hogy mennyire veszélyes, hogy folyamatosan nő a vírus- és járványtagadók, valamint az oltásellenesek száma Magyarországon. Jakab Ferenc, a Pécsi Tudományegyetem Szentágothai János Kutatóközpontja víruslaborjának vezetője szerint sokan nem veszik már komolyan a maszkhasználatot, a távolságtartást, feleslegesnek tartják...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés