Előfizetői tartalom

Koronavírus: nagyon magasra szökött a francia új fertőzöttek száma, elkaszálták a kötelező maszkhasználatot

MTI
Ismét meghaladta a 7 ezret az elmúlt 24 órában regisztrált új koronavírusos esetek száma Franciaországban - közölte szerda este az egészségügyi minisztérium. A 7017 fős adatnál csak néhány nap volt magasabb adat, amióta kitört a járvány az országban, az eddigi maximum május végén 7578 eset volt, azaz közel járunk a rekordhoz.

Kedden 4982 esetet jelentettek, de pénteken is már 7 ezer, szombaton és vasárnap pedig 5400 fölött volt a napi esetszám. A kórházban ápoltak száma kedd óta 28-cal 4632-re nőtt, immáron negyedik napja növekedő a tendencia, közülük 446-an vannak lélegeztetőgépen, az ő számuk 22-vel emelkedett az elmúlt 24 órában, de még mindig messze elmarad az áprilisi több mint hétezres...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés