Előfizetői tartalom

Nem várt meglepetés: már augusztusban talpra állhat a magyar ipar

Portfolio
A Portfolio Járműipari 2020 online konferenciáján György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára előadásában arról számolt be, hogy meglepetést várnak az augusztusi ipari termelési statisztikák kapcsán, amit a megugró júliusi megrendelésállománytól és a hagyományos augusztusi járműipari leállás elmaradásától várnak.

Azt látjuk hogy a konjunktúra-mutatók a fejlett világban már a koronavírus-válság kitörése előtt is elkezdtek romlani, amelyet tovább sújtott a járványhelyzet a 2020-as év elején, de a 5-6-7. hónaptól elkezdtek javulni ezek az értékek, sőt, hogyha bele nagyítunk, azt látjuk, hogy néhány konjunktúra-mutató a fejlett országokban, de akár Magyarországon is már átlag feletti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés