Előfizetői tartalom

Magyarország nagyon könnyen megtalálhatna sok koronavírusos esetet

Portfolio
Magyarországon úgy nő kifejezetten gyorsan az új koronavírusos betegeknek a száma, hogy nálunk továbbra is igen szigorúak a tesztelési kritériumok. Vagyis továbbra is igen kevés koronavírusos esetet képes kiszűrni a magyar járványügy, miközben Európában már csak maroknyi ország követ hozzánk hasonló protokollt.

A világ országai különböző tesztelési irányelveket követnek. Jelenleg három olyan ország van, amelynek nincs ilyen irányelve, Jemen, Salamon-szigetek és Tanzánia. (A térképen piros színnel vannak jelölve.) Nem csoda, hogy emiatt Jemen rendelkezik a legrosszabb nyers halálozási rátával, ami közel 30%-os. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a betegek 30%-a meghal abban az országban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés