Előfizetői tartalom

Szavaztak a kötelező koronavírus-szűrésről: ez lenne a megoldás a második hullámban?

Portfolio
Már a nyár folyamán fokozatosan emelkedni kezdett a diagnosztizált covid-19 fertőzöttek száma, és ahogy közeledett szeptember 1-je, egyre meredekebben nőtt a betegszám. A Pénzcentrum online felmérést készített azzal kapcsolatban, mit gondolnak az olvasók, megbízhatónak találják-e a rendelkezésre álló teszteket, alávetnék-e magukat rendszeres tesztelésnek, és mi a véleményük, mely munkakörökben volna szükség leginkább rendszeres tesztek elvégzésére.

Röst Gergely, a Szegedi Tudományegyetem matematikus professzora, aki tagja a döntéshozók munkáját segítő kutatócsoportnak, a Portfoliónak adott interjújában hangsúlyozta: a tesztelés, kontaktuskövetés hatékonyságát is sürgősen javítani kell. A kutató elmondta továbbá, hogy A tesztelésnek több funkciója is van. Egyrészt létezik egy klinikai funkciója: ha valaki beteg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés