Előfizetői tartalom

MOK-elnök: ijesztő a koronavírus-járvány hazai terjedése

Portfolio
A Magyar Orvosi Kamara elnöke szerint a második hullám nagyobb terhelést okozhat az egészségügyi ellátórendszernek. Közben az Emberi Erőforrások Minisztériuma közleményben reagált a MOK pénteki figyelmeztetésére és mindenkit igyekezett megnyugtatni: amint szükség lesz további járványügyi intézkedésekre, meghozza azokat a kormány.

Az ATV híradójának nyilatkozva Kincses Gyula arról beszélt, hogy hiába van lélegeztető gép, ha nem áll mellette orvos vagy asszisztens, ezért muszáj az egészségügyet átalakítani. Az egészségügy átalakítása viszont bérek nélkül nem stabilizálható. „Most egy veszélyhelyzet, egy kockázat van. Nem tudjuk, hogy ez most egy csúcs, ami le is cseng egy idő után, aztán majd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés