Előfizetői tartalom

Üzent a Magyar Honvédség: katonai konvojok jelennek meg az utakon

MTI
Nemzetközi gyakorlatokat tartanak Magyarországon szeptember 7. és október 7. között a Magyar Honvédség Központi Gyakorló- és Lőterének (Újmajor, Hajmáskér, Körös-hegy, Bakonykút és Újdörögd) térségében. A gyakorlatok miatt a megszokottnál nagyobb katonai gépjárműforgalomra kell számítani Pápa, Veszprém, Tata, Székesfehérvár, és Szolnok városokban, illetve a térségek főútjain, és az autópályákon.

Megnövekedett katonai gépjárműforgalom várható: Szeptember 7. és október 7. között a tatai laktanya-Környe-Gánt-Székesfehérvár-8-as út-Veszprém-Újmajor útvonalon Szeptember 10-én a tatai laktanya előtti bekötő út és az 1-es főút kereszteződése-a Honvéd utca-Tata vasútállomás között Szeptember 7. 08:30-12:00 között a Szolnok-M4-es autópálya-M0-s autópálya-M7-es...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés