Előfizetői tartalom

Még mindig élnek a koronavírusos konteók: íme az 5 legdurvább

Portfolio
Talán nem túlzás azt állítani, hogy az összes globális esemény közül a mostani világjárvánnyal kapcsolatosan terjed a valaha volt legtöbb dezinformáció, tévhit vagy összeesküvés-elmélet, már legalább 2000-féle konteóval találkozhatunk csak az internetet böngészve. Nem sokat segít a helyzeten az sem, hogy különféle kormányok, médiatermékek is terjesztenek alaptalan összeesküvés-elméleteket, de kétség nem fér hozzá, hogy minden igyekezetük ellenére a közösségi oldalak is hozzájárulnak a konteók terjedéséhez. bemutatjuk az öt legszélesebb körben elterjedt, elhitt koronavírusos összesküvés-elméletet.

A koronavírus nem létezik Kép: Getty Images Bár az általánosan elfogadott orvosi konszenzus arról szól, hogy a Covid-19 veszélyes és könnyen terjed, orvosszakmai és laikus körökben is van, aki vitatja a járvány súlyosságát vagy a prevenció jegyében hozott intézkedések szükségességét. Bár ellenlábasaik szeretik őket a „vírustagadók” jelzővel illetni, vannak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés