Előfizetői tartalom

Elárulták a magyar tőzsdei cégek, milyen lépésekre készülnek a koronavírus árnyékában

Portfolio
A Portfolio Private Investor Day rendezvényének első szekciójában a magyar tőzsdei cégek árulták el, milyen kihívásokkal néznek szembe a mostani piacon, mik a fejlesztési tervek, irányok és miért lehet jó döntés magánbefektetőként beszállni egy-egy magyar sztoriba.  Az Alteo továbbra is kitart eddigi stratégiája mellett, az AutoWallis jobb értékesítési számokkal kalkulál az év második felében, az Opus Global a szervezeti-működési szinergiák kiaknázására koncentrál, az OTP pedig nem zárkózik el a további bankvásárlástól.

Alteo Nyrt. Kovács Domonkos, az Alteo Nyrt. M&A és tőkepiacok vezérigazgató-helyettese előadásában elmondta, hogy az Alteónál a leghangsúlyosabb elem az energiatermelés, ez fogja össze a portfólióban szereplő valamennyi erőművet. Emellett a cégnél hangsúlyos szerepet kap az energetikai szolgáltatás, a villamosenergia és földgáz kereskedelem. Kitért arra, hogy az EBITDA...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés