Előfizetői tartalom

Lassul a német kilábalás az ipari termelés adatai szerint

Portfolio
A vártnál kisebb mértékben nőtt az ipari termelés júliusban Németországban, és éves szinten még mindig 10%-os lemaradásban van. A vártnál gyengébb teljesítményt az építőiparban tapasztalt szezonális hatások okozhatták, az autóipar viszont 7%-kal tudott nőni. A harmadik negyedévben az ipari termelés - ha a jelenlegi trend kitart - akár 10%-kal is meghaladhatja az előző negyedévet.

Ismét nőtt a német ipari termelés júliusban az előző hónaphoz képest, 1,2%-kal nőtt a volumen júniushoz képest. Az ipari termelés helyreállása ezzel lényeges lassulást mutat, miután júniusban még 8,9% volt a növekedés júniushoz képest, és az elemzők júliusra a jelenleginél nagyobb, 4,8%-os emelkedést vártak. Éves alapon még mindig jelentős mínuszban van az ipari termelés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés