FONTOS Válságban Európa, de már látszik, hogy ki mentheti meg az EU-t
 
Előfizetői tartalom

Magyar családorvos beszélt a koronavírus leggyakoribb tüneteiről

Portfolio
Egyre több beteg jelentkezik be koronavírusos tünetekkel a családorvosoknál. A láz és torokfájás mellett sok páciens számol be arról, hogy romlott a szaglás és az ízérzékelése, de tünetmentes betegekről is tudnak a háziorvosok - mondta Torzsa Péter családorvos, a Semmelweis Egyetem Családorvosi Tanszékének docense az InfoRádióban. 

Az elmúlt egy hétben lényegesen több Covid-19 beteget diagnosztizáltunk, inkább a fiatalabb korosztályokból - mondta Torzsa Péter az Infostart beszámolója szerint. A családorvos kiemelte, a koronavírus jellemző tünetei a száraz köhögés, magas láz, végtagfájdalom, de torokfájás, hasmenés is előfordult. Felhívta a figyelmet arra is, hogy mindenki, akinek felső-légúti fertőzése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés