Előfizetői tartalom

A Tesla a példakép, a szállítmányozásban is gyorsan terjednek az elektromos járművek

Portfolio
A kiszállítással foglalkozó vállalatok számos kormányzati szabályozással szembesülnek Amerikában, ennek köszönhetően egyre inkább előtérbe kerül az elektromos járművek használatának lehetősége. A koronavírus okán jelentősen megnőtt a házhozszállításra való igény, a költséghatékonysági szempontokat figyelembe véve a nagyobb vállalatok mielőbb át akarnak térni az elektromos tehergépjárművek használatára.

Nagy az igény az elektromos járművekre Egyre több, szállítmányozással foglalkozó vállalat fordul az elektromos kamionok és teherautók felé. A legtöbb nagyvállalat azonban nem csak a dízeles és benzines meghajtású autók akkumulátoros verzióra való cserélését tervezi végrehajtani. A költségek csökkentése és a profitmaximalizálás érdekében az többek között az amerikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés