Előfizetői tartalom

Karácsony Gergely levelet írt Orbán Viktornak a koronavírus-járvány miatt

Portfolio
"Azt hiszem, okkal feltételezem, hogy velem, és sok magyar polgárral együtt Ön is növekvő aggodalommal értékeli a hazai koronavírus-járvány második hullámának adatait, tényeit, a járvány lefutásának várható és lehetséges forgatókönyveit.Sajnálattal kell megállapítanom ugyanakkor, hogy a felelős kormányzati szervektől a védekezésben eddig is jelentős szerepet játszó önkormányzatok – az első hullámhoz hasonlóan – továbbra sem kapnak érdemi tájékoztatást, semmiféle pluszinformációt" - írja Orbán Viktor miniszterelnöknek küldött levelében Karácsony Gergely főpolgármester. "Meggyőződésem, az állampolgároknak is egyre nagyobb szükségük lenne a jelenleginél több és pontosabb információra a kormányzati szervek részéről" - tette hozzá.

Karácsony tájékoztatta Orbán Viktort, hogy a Fővárosi Operatív Törzs az elmúlt napokban több döntést hozott a védekezés érdekében. "Igyekszünk elérni a teljeskörű maszkhasználatot a közösségi közlekedés eszközein, és kiemelten védjük a szociális intézményeink ellátottjait és az ott dolgozókat. Ezen döntések megalapozásaként egyeztettünk a Magyar Orvosi Kamara...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés