Előfizetői tartalom

Koronavírus: rekordon az új francia fertőzöttek száma, drámai helyzetre figyelmeztet az osztrák kancellár

Portfolio
Már a 30 millióhoz közelít és 4 napon belül el is érheti ezt a szomorú kerek számot a világszerte igazoltan koronavírussal fertőzöttek száma, miközben a gyógyultaké 1-2 napon belül a 20 milliót is meghaladhatja. Közben sajnos az elhunytaké is egy szomorú kerek szám felé (1 millió fő) halad, mert néhány gócpontban sajnos nemcsak a fertőzöttek száma, hanem a halálozásoké is gyors ütemben emelkedik. Idehaza Orbán Viktor kormányfő szombat este rendkívüli tv-interjújában azt üzente: a hirtelen megugró fertőzési számoknál lesz még magasabb is (a vasárnap közzétett adat nagy esést mutat), de elsősorban a halálozási számokra kell figyelni, mert azoktól függenek az esetleges további korlátozások. Franciaországban közben rekordot döntött az egy nap alatti új fertőzöttek száma, hiszen átlépte a kerek 10 ezres határt, az osztrák kancellár pedig drámai helyzetre figyelmeztetet beszédében. Friss híreink percről-percre vasárnap.

2020. szeptember 13. 21:44 Megosztás Beismerték: van, hogy csak két nap múlva mennek a mentők a koronavírus-gyanús esetekhez 24-48 órán belül kiérkeznek mintavételre a mentők - mondta az Országos Mentőszolgálat főigazgatója az M1 aktuális csatorna...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés