Előfizetői tartalom

Történelmi zuhanáson van túl a Tesla, és lehet, hogy ez még csak a kezdet

Portfolio
Izgalmas hete volt a Teslának, soha nem láttunk még akkora esést a vállalat részvényárfolyamában, mint most a hét elején, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy már múlt héten is csúnya mínuszban állt a papír, mikor elindult egy eladási hullám a technológiai részvények piacán. Tehát marad a nagy kérdés, ami valószínűleg mindenkinek a fejében ott motoszkál, merre tovább innen? Folytatódik az eszement rali, vagy lufi volt az egész, ami éppen most pukkadt ki? Összegyűjtöttük, hogy mit gondolnak a szakemberek, ahogy azt várni lehetett, alaposan megoszlanak a vélemények, van, aki szerint folytatódik az esés, de olyan is van, aki szerint a mostani csak egy korrekció, ami után folytatódik a rali.

Ilyet még nem láttunk Brutális, ami a héten a Teslával történt, múlt péntek és kedd között (Labor Day miatt hétfőn nem volt Amerikában kereskedés) 21,1 százalékot zuhant a Tesla árfolyama, tehát több mint az értékének ötödét elveszítette. Volt ennek is előzménye persze, múlt héten kezdődött egy korrekció az amerikai tőzsdéken, amely során elsősorban a technológiai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés