Előfizetői tartalom

Egyre jobban van Navalnij, Putyin tagadja a mérgezést, lemondták az oroszok a külügyi találkozót

Portfolio
|
MTI
Tovább javult Alekszej Navalnij orosz ellenzéki vezető politikus egészségi állapota, már véglegesen sikerült teljesen leszoktatni a mesterséges lélegeztetésről - közölték hétfőn a Berlinben ápolt orosz ellenzéki politikus orvosai. Közben a német mellett francia és svéd független laboratóriumok is megerősítették, hogy Navalnij szervezetében a harci idegmérgekhez tartozó Novicsok nyomait találták, amely anyaghoz csak nagyon kevesen férhetnek hozzá Oroszországban. Ezért él a nyugati hatalmak körében a gyanú, hogy a Kremlnek köze van a mérgezési kísérlethez, de ezt határozottan visszautasította mai telefonbeszélgetésük során Emmanuel Macron francia elnöknek Vlagyimir Putyin orosz elnök. Moszkva továbbra is bizonyítékot követel a német féltől, és azt állítja, hogy Navalnij szervezetében az orosz vizsgálatok nem találtak mérget.

Egyre jobban van Navalnij Tovább javult Alekszej Navalnij egészségi állapota - közölték hétfőn a Berlinben ápolt orosz ellenzéki politikus orvosai. A Charité egyetemi klinika közleménye szerint Alekszej Navalnijt sikerült teljesen leszoktatni a mesterséges lélegeztetésről. A páciens egyre jobban képes mozogni, időnként már betegágyát is el tudja hagyni - tették hozzá....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés