Előfizetői tartalom

Itt a német tartomány válasza a járványra: Disco!

Portfolio
|
MTI
Egy nap alatt 196 ezer új koronavírusos esetet diagnosztizáltak szerte a világon a Johns Hopkins Egyetem gyűjtése szerint. Ez érdemben alacsonyabb szám, mint az elmúlt napok 240-320 ezer közötti adata, azonban nagy szerepet játszik ebben a „hétvége-hatás”, vagyis az, hogy kevesebb tesztet végeznek a hét utolsó napjaiban, amelyeknek az eredményei ilyenkor érkeznek be. A régióban - és Magyarországon is - összességében a járvány erősödő trendjét mutatják a friss adatok. Folyamatosan érkeznek a kísérleti vakcinákról szóló hírek, melyek meglehetősen ellentmondásosak. A koronavírus válság hírei pércről percre.

2020. szeptember 15. 22:25 Megosztás Koronavírus: az adatok szerint újabb helyeken tombolhat Magyarországon a járvány Székesfehérváron, Budapest északi-, déli és központi területein, Miskolcon, Szolnokon, Nyíregyházán, Tatabányán, Salgótarjánban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés